Овочевий салат з беконом

Інгредієнти
| Молода капуста – ¼ качана | |
| Огірки (маленькі) – 2 шт. | |
| Помідор (великий) – 1 шт. | |
| Редис – 4-5 шт. | |
| Бекон (чи грудинка) – 100 гр. | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Бальзамічний оцет – 1 ст. л. |
От буває таке, що не хочеться морочитися з приготуванням., але при цьому хочеться, щоб страва виглядало красиво і ефектно. У таких випадках рекомендую готувати порційні салати готуються легко і швидко, а виглядають шикарно на тарілці
Покроковий рецепт


1. Капусту помити, тонко нашаткувати. Присолити і трохи обім’яти. Викласти на тарілку.

2. Огірки і помідори помити. Огірки нарізати тонкими смужками за допомогою овочечистки. Помідори нарізати часточками. Розкласти на капусту спочатку смужки огірків, а потім часточки помідорів.

3. Редис помити і розрізати на четвертинки. Також розкласти між скибочками огірків і помідорів.

4. Бекон нарізати тонкими смужками. Викласти красиво на інгредієнти.


5. Приготувати заправку – змішати рослинне масло, сіль і бальзамічний оцет. Полити салат заправкою.
