Овочевий салат з беконом
Інгредієнти
Молода капуста – ¼ качана | |
Огірки (маленькі) – 2 шт. | |
Помідор (великий) – 1 шт. | |
Редис – 4-5 шт. | |
Бекон (чи грудинка) – 100 гр. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Бальзамічний оцет – 1 ст. л. |
От буває таке, що не хочеться морочитися з приготуванням., але при цьому хочеться, щоб страва виглядало красиво і ефектно. У таких випадках рекомендую готувати порційні салати готуються легко і швидко, а виглядають шикарно на тарілці
Покроковий рецепт
1. Капусту помити, тонко нашаткувати. Присолити і трохи обім’яти. Викласти на тарілку.
2. Огірки і помідори помити. Огірки нарізати тонкими смужками за допомогою овочечистки. Помідори нарізати часточками. Розкласти на капусту спочатку смужки огірків, а потім часточки помідорів.
3. Редис помити і розрізати на четвертинки. Також розкласти між скибочками огірків і помідорів.
4. Бекон нарізати тонкими смужками. Викласти красиво на інгредієнти.
5. Приготувати заправку – змішати рослинне масло, сіль і бальзамічний оцет. Полити салат заправкою.