Овочевий салат з беконом

Овочевий салат з беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий салат з беконом

Інгредієнти

Молода капуста – ¼ качана
Огірки (маленькі) – 2 шт.
Помідор (великий) – 1 шт.
Редис – 4-5 шт.
Бекон (чи грудинка) – 100 гр.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Бальзамічний оцет – 1 ст. л.

Як приготувати Овочевий салат з беконом

От буває таке, що не хочеться морочитися з приготуванням., але при цьому хочеться, щоб страва виглядало красиво і ефектно. У таких випадках рекомендую готувати порційні салати готуються легко і швидко, а виглядають шикарно на тарілці

Покроковий рецепт


1. Капусту помити, тонко нашаткувати. Присолити і трохи обім’яти. Викласти на тарілку.

2. Огірки і помідори помити. Огірки нарізати тонкими смужками за допомогою овочечистки. Помідори нарізати часточками. Розкласти на капусту спочатку смужки огірків, а потім часточки помідорів.

3. Редис помити і розрізати на четвертинки. Також розкласти між скибочками огірків і помідорів.

4. Бекон нарізати тонкими смужками. Викласти красиво на інгредієнти.


5. Приготувати заправку – змішати рослинне масло, сіль і бальзамічний оцет. Полити салат заправкою.