Теплий овочевий салат з пшеничною локшиною на сковороді вок – смачне, ситне блюдо. Овочі можна додавати будь-які!
Інгредієнти
петрушка, зелена цибуля – за смаком | |
спеції – за смаком | |
оливкова олія – за смаком | |
соєвого соусу – 2 столові ложки | |
кунжутного масла – 1 чайна ложка | |
цукор – 1 чайна ложка | |
пшенична (раменская) локшина – 1/2 упаковки | |
зелена цибуля – трохи | |
морква – 1 шт. | |
червоний перець болгарський – 1 шт. | |
капуста – жменя (за бажанням) | |
гриби – жменя | |
мірін (вино) – 1-2 столові ложки |
Теплий салат з дуже смачною локшиною здивувати справжніх цінителів азіатської кухні. Практично в кожній з азіатських країн можна зустріти пшеничне локшину. Вона надзвичайно смачна, якщо її обрамити овочами і приготувати страву на спеціальній сковороді вок, яка за лічені хвилини обсмажує інгредієнти.
Покроковий рецепт
1. Підготуйте інгредієнти. Овочі почистити, нарізати (можна взяти готову пачку нарізаних заморожених овочів).
2. Локшину відварити згідно до інструкції на упаковці.
3. Готову локшину викласти на промаслений сковороду вок. Викласти овочі і постійно помішуючи готувати 2 хвилини. Додати спеції, дрібно порізану зелень і петрушку, і смажити ще хвилину.
4. Далі, додати близько 2-х столових ложок міріна, соєвого соусу, трохи кунжутного масла і трохи цукру, перемішати. Вимкнути через 2 хвилини.
5. Готову страву викласти на тарілку і подати до столу.