Блюдо, яке гості точно не забудуть
Інгредієнти
м’ясо свиняче – 800 грам можна брати яловичину і будь-яке інше | |
морква – 400 грам | |
буряк – 400 грам | |
капуста – 400 грам краще використовувати пекінську | |
картопля – 400-500 грам | |
майонез – 200 грам | |
сметана – 200 грам | |
часник – 1 зубчик |
Цей салат мене кілька разів пригощали на роботі і потім довго довелося шукати точний рецепт, так як інтернет ще не був поширений повсюдно.
Покроковий рецепт
М’ясо треба нарізати тонкими смужками, приблизно 0.5×4 см і обсмажити на олії.
Картопля також нарізати соломкою і обсмажити. Виходить картопля фрі.
Капусту тонко нашаткувати. Моркву і буряк нарізати довгими тонкими смужками або натерти на тертці для корейської моркви.
В оригінальному салаті ще є цибуля маринована, але я не додаю.
Викласти всі підготовлені інгредієнти на тарілку наступним чином.
Для заправки змішати майонез, сметану і зубчик часнику видавити в отриману масу через часникодавку.
Салат заправляється приблизно за 20 хвилин до подачі, тоді він встигає насититися, і смак стає більш цікавим, ніж, якщо подати його відразу.
Поєднання картоплі з сирими овочами і заправкою дуже цікаве і неизбитое.
Обов’язково спробуйте приготувати цей смачний салат. Приємного апетиту!