Мінестроне – легкий овочевий суп з індичкою і квасолею на курячому бульйоні.
Інгредієнти
Філе індички або куряче філе, філе – 200 – 250 г | |
Квасоля чорна і біла – 30 г | |
Кабачок невеликий) – 1 шт | |
Капуста брокколі – 50 г | |
Морква – 1 шт | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Помідор – 1 шт | |
Бульйон курячий – 0,5 літра | |
Макаронні вироби (дрібні) – жменя (близько 100 г) | |
Оливкова олія – 1 столова ложка | |
Вершкове масло – 1 столова ложка | |
Листя селери – 1 столова ложка | |
Чорний мелений перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |