Овочевий суп Мінестроне з індичкою та квасолею

Овочевий суп Мінестроне з індичкою і квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мінестроне – легкий овочевий суп з індичкою і квасолею на курячому бульйоні.

Інгредієнти

Філе індички або куряче філе, філе – 200 – 250 г
Квасоля чорна і біла – 30 г
Кабачок невеликий) – 1 шт
Капуста брокколі – 50 г
Морква – 1 шт
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Помідор – 1 шт
Бульйон курячий – 0,5 літра
Макаронні вироби (дрібні) – жменя (близько 100 г)
Оливкова олія – 1 столова ложка
Вершкове масло – 1 столова ложка
Листя селери – 1 столова ложка
Чорний мелений перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Овочевий суп Мінестроне з індичкою та квасолею