Ніжний та вишуканий овочевий крем-суп з гарбуза з грибами

Інгредієнти
| Гарбуз – 1 кг | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Часник – 1-2 зубчики | |
| Сіль – за смаком | |
| Гриби – 200 г (печериці) | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Петрушка для прикраси | |
| Сметана – при подачі | 
Гарбузовий суп їдять скрізь – в Європі, Азії, Америці, Австралії і навіть в Африці. Причому найчастіше з гарбуза готують суп-пюре. Ось мій сімейний рецепт овочевого супу з грибами і сметаною.
Покроковий рецепт

Нарізати м’якоть гарбуза великими кубиками. Поставити варити, заливши водою так, щоб її ледь приховувала вода. Варити до готовності.

Цибулю порізати півкільцями. Часник дрібно порубати.

Підсмажити цибулю і часник на рослинній олії до прозорого кольору.

У блендері змолоти в пюреобразную кашу – гарбуз, цибулю і часник.

Гриби промити й нарізати.

Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.

Готовий гарбузовий крем – суп розлити по глибоких тарілках. В середину викласти смажені гриби і зелень. Прикрасити овочевий суп сметаною. Приємного апетиту!

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            