Овочевий суп-пюре з гарбуза з грибами

Овочевий суп-пюре з гарбуза з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний та вишуканий овочевий крем-суп з гарбуза з грибами

Інгредієнти

Гарбуз – 1 кг
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Часник – 1-2 зубчики
Сіль – за смаком
Гриби – 200 г (печериці)
Рослинна олія – 2 ст. л.
Петрушка для прикраси
Сметана – при подачі

Як приготувати Овочевий суп-пюре з гарбуза з грибами

Гарбузовий суп їдять скрізь – в Європі, Азії, Америці, Австралії і навіть в Африці. Причому найчастіше з гарбуза готують суп-пюре. Ось мій сімейний рецепт овочевого супу з грибами і сметаною.

Покроковий рецепт

Нарізати м’якоть гарбуза великими кубиками. Поставити варити, заливши водою так, щоб її ледь приховувала вода. Варити до готовності.

Цибулю порізати півкільцями. Часник дрібно порубати.

Підсмажити цибулю і часник на рослинній олії до прозорого кольору.

У блендері змолоти в пюреобразную кашу – гарбуз, цибулю і часник.

Гриби промити й нарізати.

Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.

Готовий гарбузовий крем – суп розлити по глибоких тарілках. В середину викласти смажені гриби і зелень. Прикрасити овочевий суп сметаною. Приємного апетиту!