Поєднання овочів і лимона надає супу особливу вишуканість і неповторний смак

Інгредієнти
| М’ясо – 500 гр | |
| Болгарський перець – 3 штуки | |
| Морква – 2 штуки | |
| Томатна паста – 3 ст. ложки | |
| Картопля – 1 штука | |
| Цибуля – 1 штука | |
| Лимон – 1 штука | |
| Макарони «гнізда» – 100 грам |
Страви румунської кухні відрізняються насиченим смаком, завдяки різних спецій і зелені. Пропоную вашій увазі традиційний румунська овочевий суп.
Покроковий рецепт

1. Заливаємо м’ясо (краще брати м’ясо курки) холодною водою і ставимо на вогонь

2. В цей час дрібно нарізаємо болгарський перець і моркву. Тут невеличке уточнення-болгарські перці краще брати різних кольорів,так суп буде виглядати апетитніше,а моркву нарізаємо кружечками

3. Після того,як вода закипить,зменшуємо вогонь і кидаємо в суп нарізані овочі

4. Варимо овочі протягом 5 хвилин,потім додаємо туди 3 столові ложки томатної пасти

5. Через 15 хвилин додаємо дрібно нарізані картоплю і цибулю

6. Вичавлюємо в суп один великий лимон,щоб надати смаку кислинку. В даному випадку я додаю спеціальну приправу Borș magic

7. Через 10 хвилин додаємо в суп, макарони «гнізда»

8. Варимо суп ще 10 хвилин. При подачі прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту
