Поєднання овочів і лимона надає супу особливу вишуканість і неповторний смак
Інгредієнти
М’ясо – 500 гр | |
Болгарський перець – 3 штуки | |
Морква – 2 штуки | |
Томатна паста – 3 ст. ложки | |
Картопля – 1 штука | |
Цибуля – 1 штука | |
Лимон – 1 штука | |
Макарони «гнізда» – 100 грам |
Страви румунської кухні відрізняються насиченим смаком, завдяки різних спецій і зелені. Пропоную вашій увазі традиційний румунська овочевий суп.
Покроковий рецепт
1. Заливаємо м’ясо (краще брати м’ясо курки) холодною водою і ставимо на вогонь
2. В цей час дрібно нарізаємо болгарський перець і моркву. Тут невеличке уточнення-болгарські перці краще брати різних кольорів,так суп буде виглядати апетитніше,а моркву нарізаємо кружечками
3. Після того,як вода закипить,зменшуємо вогонь і кидаємо в суп нарізані овочі
4. Варимо овочі протягом 5 хвилин,потім додаємо туди 3 столові ложки томатної пасти
5. Через 15 хвилин додаємо дрібно нарізані картоплю і цибулю
6. Вичавлюємо в суп один великий лимон,щоб надати смаку кислинку. В даному випадку я додаю спеціальну приправу Borș magic
7. Через 10 хвилин додаємо в суп, макарони «гнізда»
8. Варимо суп ще 10 хвилин. При подачі прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту