У нашому мегаритме життя, суєті дуже важливо мати під рукою рецепти на швидку руку. Овочевий суп не тільки швидкий у приготуванні, але смачний і корисний.
Покроковий рецепт
Поставити воду у великій каструлі. Довести до кипіння. Закинути почищену й нарізану картоплю середнього розміру. Варити 10-15 хвилин.
Поки вариться картопля… Почистити цибулю, дрібно порізати і обсмажити на вершковому маслі (можна і рослинному) до золотистого кольору.
Після 10 хвилин закинути в каструлю суміш овочів. Варити ще 10 хвилин. Суп повинен варитися на повільному вогні.
В кінці варіння додати підрум’янений цибулю і плавлений сир. Дати йому розчинитися. Суп посолити, приправити.
Подавати до столу. Приємного апетиту!