Паелья морська з ковбасками

Паелья морська з ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Молюски збризнути лимонним соком, відкласти в сторону.

2. Кальмари та креветки відварити до готовності, почистити. Кальмари порізати кільцями.

3. Ковбаску нарізати шматочками, обсмажити на невеликій кількості рослинного масла в сковороді.

4. Цибулю почистити, порізати, додати до ковбаски. Продовжувати все смажити 2 хвилини.

5. Потім додати горошок і порізаний болгарський перчик.

6. У сковороду викладають рис, приправляють спеціями, солять, вливають вино і доводять до готовності. В кінці готування закидають молюски.

7. Перед подачею готову паелью залишається присипати рубаною петрушкою.