По-перше, для приготування паельї потрібно хорошу добру сковороду з високими стінками. Сковороду нагріти на грилі.
Збризнути оливковою олією і обсмажити на ньому спочатку часник до золотистого кольору.
Потім для нашого плову закинути в сковороду цибулю, перець, чебрець і лавровий лист. Смажте до тих пір, поки овочі не стануть м’якими.
Додати паприку і перемішати ще раз. Потім додати курку і свинину. Приправити плов (паелью) сіллю і перцем. Коли м’ясо злегка ужариться, додати вино. Я не можу сказати вам точно, скільки … досить, щоб воно покрило підстава … (приблизно 2 чашки).
Додати шафран і перемішати. Тепер додати рис і добре перемішати. Додати бульйон.
Паелья повинна готується хвилин 10.
Гарненько дати плову прокипіти.
Потім починаємо додавати морепродукти. Просто викладіть з зверху.
Додати в плов зелений горошок. Тушкувати до готовності.
Після того як плов з куркою буде готовий, ви повинні перевірити, чи немає закритих молюсків або мідій. Закриті молюски /мідії – не придатні в їжу, викиньте їх.
Тепер прийшов час подавати смачний плов з куркою і морепродуктів! Подавайте з лимоном і хлібом.
Приємного апетиту!