Дуже легкі і повітряні на смак, не гумові як при використанні пшеничного борошна.
Інгредієнти
Яйця – 2 | |
мука кукурудзяна – 4 ст. л. з гіркою | |
кефір – 100 мл | |
банан – 1 | |
мед – за смаком | |
кокосова олія (можна будь-який) – 1/2ч.л. |
Яскраві і жовті, як сонце, піднімуть настрій. Відмінний вибір на сніданок або перекус для правильного харчування. Балуємо себе без шкоди для здоров’я і фігури.
Покроковий рецепт
Змішати яйця, кефір і кукурудзяне борошно
Ріжемо і розминаємо виделкою банан
Додаємо банан в тісто і добре вимішуємо. Залишаємо відпочивати на 10 хв. Повинно вийде тісто консистенції рідкої сметани, якщо на Ваш погляд рідкувате, додайте ще ложку кукурудзяного борошна.
Розігріваємо сковорідку з антипригарним покриттям на невеликому вогні і додаємо 1/2ч.л. кокосового масла (можна будь-яке), більше олія не підливаємо.
Викладаємо ложкою тісто на сковороду і випікаємо з двох сторін наші панкейкі по 2-3 хв. Перевертаємо, коли з’явилися на тесті бульбашки
Насолоджуємося смачним і корисним десертом. Банан дає насолоду, цукор не потрібен. У мене вийшло 16 панкейків з цього кол-ва інгредієнтів.
За бажанням подаємо з медом, йогуртом, сметаною або ягодами
Приємного апетиту!