Панкейкі

Панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішуємо в мисці: молоко, яйце, цукор, масло вершкове і рослинне. У разі відсутності, масло можна замінити одне іншим. Можна збити міксером, але це зовсім необов’язково, достатньо просто добре перемішати інгредієнти віником або виделкою.

В іншій мисці просіваємо борошно, розпушувач і сіль. Можна це робити відразу в миску з рідкими інгредієнтами.

Акуратно змішуємо рідку і суху суміш, заважає не довго і акуратно, щоб залишити повітряними наші панкейкі. Після приготування тесту його необхідно відразу випікати, не потрібно залишати його настоятися, це може вплинути і погіршити смак.

Ставимо Сковороду на плиту, добре прогріваємо і зменшуємо вогонь на середній. Випікаємо панкейкі на сухій сковороді, тобто без додавання олії.

Як тільки сторона підрум’янилася, перевертаємо і пропекаем іншу, на одну сторону йде приблизно секунд 30. Якщо млинці починають присмажуватися, але всередині ще не готові, зменште вогонь до оптимального.

Поливаємо варенням, посипаємо ягодами, фруктами, цукровою пудрою, всім тим, що найбільше любите. Випікати можна абсолютно будь-якої форми, фантазуйте і радуйте своїх дітей красивим і цікавим десертом!