Панкейкі

Панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Так часто хочеться порадувати рідних приємним сніданком, запах якого змушує прокинутися від міцного сну, скинути з себе теплу ковдру і прямо на кухню бігти за таким захопливим, чарівним ароматом. Коли звичайні млинці всім вже набридли, але хочеться також з мінімальними витратами сил і часу, щоб приготувати щось смачненьке, вам на допомогу прийдуть – панкейкі. Дивно, що від рецепту приготування тіста на млинці, вони відрізняються не сильно, але смак при цьому зовсім інший, новий. Панкейкі ще називають — “американськими млинцями”, звідси зрозуміло звідки вони починають свою історію.

Топпінгом може служити ваше улюблене варення, розтоплений шоколад, свіжі ягоди і фрукти, взагалі, все що тільки дозволить вам ваша фантазія. Для приготування цього найсмачніше на десерт вам знадобиться те що, швидше за все, зараз у вас є в холодильнику, а точніше: молоко, яйце, масло вершкове, олія, масло, розпушувач, сіль, цукор і борошно.

Покроковий рецепт