Парова дорадо з дресінгом з перцю

Парова дорадо з дресінгом з перцю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна, елітна рибка на пару або приготовлена в мультиварці – відмінне рішення для обіду або вечері.

Інгредієнти

дорадо – тушка
солодких перцю (жовтий і червоний) – 2 шт.
зеленого гострого перцю – стручок
халапеньо – стручок
перцю чилі – стручок
кетчупу – 20 мл
часнику – зубчик
оливкова олія – 2 ст. ложки

Як приготувати Парова дорадо з дресінгом з перцю

Навіщо йти в ресторан, якщо можна приготувати нітрохи не гірше в домашніх умовах.
Для цього вам знадобляться рибка дорадо і прянощі…

Покроковий рецепт

1. Тушка дорадо очистіть, випатрайте і відправте в пароварку (або каструлю) готуватися на пару.

2. Солодкий перець очистіть від насіння і дрібно нарубаєте. З гострих перців вийміть насіння і дрібно подрібніть.

3. Часник очистіть і продавіть ножем, нарубаєте. Змішайте всі разом, заправте спеціями і додайте кетчуп.

4. Влийте оливкове масло.

5. Готову рибу викладіть на тарілку, а поруч вилийте дресинг з перцю.