Блюдо дуже універсальне, і що найголовніше – натуральне.
Інгредієнти
Куряча печінка – 1 кілограм | |
Яйця – 2 штуки | |
Вершкове масло – 100 грам | |
Перець чилі або гострий соус – 20 грам | |
Сіль, перець – за смаком |
Паштет стане ідеальним сніданком до бутербродів. Куряча печінка дуже ніжна, і майже не має плівки, і при правильній обробці зовсім не гірчить. А в поєднанні з вершковим маслом отримає чудовий смак і аромат.
В рецепті представлені 2 варіанти – простий і пікантний.
Паштет можна зберігати в холодильнику до 2 тижнів.
Покроковий рецепт
Курячу печінку вимити і поставити варити в каструлю з підсоленою водою на півгодини.
Після готовності відокремити всі пленочки і жорсткі частини.
Печінку нарізати великими шматками.
Додати масло.
Збити блендером до однорідного стану.
Додати в суміш яйця, і знову вбити блендером.
Якщо паштет вийшов дуже густим, то в нього можна додати трохи води або молока.
Для пікантного варіанти можна додати гострий соус або один маленький перець чилі.