Спагетті з помідорами і кабачками – ідеальне рішення для ситного обіду. Доповнюємо м’ясним блюдом і подаємо до столу!
Інгредієнти
Спагетті – 250 гр. | |
Помідори – 4 шт. | |
Кабачки – 1 шт. | |
Орегано – 1 ч. л. | |
Сіль – за смаком |
Відмінний варіант пасти з сезонними овочами: помідорами і кабачками. Така паста виходить легше по калорійності і корисніше, ніж з традиційними м’ясними соусами. Чому італійці всі худі – та тому, що вони часто готують пасту з різними овочами. Це спагетті зарядить Вас енергією надовго. А щіпка орегано додасть незабутній смак і аромат страви.
Покроковий рецепт
1. Спагеті відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити.
2. Кабачки помити. Нарізати тонкими слайсами з допомогою овочерізки.
3. Помідори помити, перемолоти в пюре. У сковороду влити томатну пасту, трохи загасити. Потім додати кабачки, накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.
4. Потім додати кабачки, всипати орегано, накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.
5. По закінченню цього часу, в овочеву масу додати спагетті, добре перемішати і згасити ще 5 хвилин.
6. Пасту подати поки гаряча.