Паста з грибами в соусі

Паста з грибами в соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста – традиційне італійське блюдо, яке готується виключно з соусом. Для нього використовуються вершки. Для пасти потрібно вибрати особливі макарони – твердих сортів.

Покроковий рецепт


Відразу відправляємо варитися макарони до повної готовності. В цей час готуємо інгредієнти для соусу.




Починаємо гасити гриби. У процесі готування додаємо спеції – кардамон, куркума або хмелі-сунелі. Можна долити трохи вершків, за бажанням.




Коли макарони будуть готові, додаємо їх до грибів, не промиваючи. Солимо все в сковороді, паста не повинна бути прісною. Тремо сир на дрібній тертці і посипаємо блюдо гарячим.