Найпростіший варіант пасти, що не вимагає тривалого готування. Інгредієнти можна використовувати будь-які: гриби, морепродукти, овочі, будь ковбасні вироби і т. д.
Покроковий рецепт
Готуємо інгредієнти: очищаємо цибулю і часник. Чистимо ковбасу від шкірки.
Цибулю нарізаємо кубиками, часник тремо на дрібній тертці. У сковороду додаємо вершкове олію, розігріваємо. Цибулю і часник обсмажуємо.
Ковбасу нарізаємо не товстими кільцями, ветчинку брусочками, додаємо до цибулі і часнику, обсмажуємо.
Тим часом ставимо варитися фарфалле. Доводимо воду в каструлі до кипіння, солимо, додаємо столову ложку рослинного масла ( щоб не злиплися макарони). Варимо 12 хвилин на середньому вогні, потім зливаємо воду і відкидаємо макарони на друшляк.
До обсмажених ковбасним виробам додаємо вершки, тушкуємо 5 хвилин під кришкою.
Фарфалле додаємо в сковороду до ковбас, натираємо сир на дрібній тертці і додаємо зверху. Все добре перемішуємо і вимикаємо вогонь.
Паста готова! Подаємо гарячою з посипаним зверху сиром. Приємного апетиту!