.
Інгредієнти
Паста – 200 г (макарони) | |
Сир – 30 г (твердих сортів) | |
Куряче філе – 300 г | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Гірчиця – 3 ст. л. | |
Спаржа – 100 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Покроковий рецепт
Куряче філе нарізати кубиками середнього розміру. Посолити, поперчити, Додати гірчицю. Перемішати. Відкласти в сторону.
А поки макарони відварити згідно до інструкції на упаковці.
М’ясо обсмажують на рослинній олії 15 хвилин (можна додати трохи водички). Спаржу промити, відрізати загрубілі (нижні) кінці, нарізати довжиною 2-3 див. В кінці приготування курячого м’яса додати спаржу. Обсмажувати 2 хвилини.
Потім додати відварені макарони. Посолити, приправити. Перемішати. Вимкнути вогонь.
Сир (краще твердих сортів) перемолоти в блендері.
Перемелений сир додати в сковороду з подостывшими макаронами. Перемішати. Подавати відразу до столу. Приємного апетиту!