Паста з лососем і Горгонзолою
Інгредієнти
Спагетті – 150 гр. | |
Слабосоленої лосось або сьомга – 120 гр. | |
Горгонзолла – 100 гр. |
Італійська паста – не менш популярна і улюблена страва італійської кухні, ніж піца. Існує величезна кількість варіантів її приготування і не менше видів самої пасти, і кожна з них має свою унікальну назву в залежності від форми. У ролі сьогоднішньої паста будуть виступати спагетті. А соус ми зробимо з слабосоленого лосося та італійського сиру з блакитною цвіллю – Горгонзоллы. Пальчики оближеш!
Покроковий рецепт
1. Спагеті відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Занадто багато не соліть, тому що і риба, і сир у нас солені.
2. Поки макарони варяться, наріжте лосось тонкими скибочками.
3. Викиньте спагетті на друшляк і відразу ж повернути в каструлю.
4. Додайте лосось і сир, і ретельно перемішайте. Від тепла макаронів Горгонзолла сама розплавитися. І вийде однорідний соус.
5. Відразу ж подавайте!