Два в одному: паста з оливок і часникове масло. Смачний сніданок вам забезпечений!
Інгредієнти
маслин і оливок без кісточок – 250 г | |
оливкової олії – за смаком | |
чорний перець – за смаком | |
вершкового масла – 1 пачка | |
часнику – 0,5 головки (5 зубчиків) | |
сіль – за смаком | |
петрушка – жменя листя |
Їжа – це стриманість, а не позбавлення вживання калорій. Приготування їжі з простих інгредієнтів можливо і доцільно.
Покроковий рецепт
Наріжте маслини і оливки на 4 частини, викладіть в блендер, посоліть і поперчіть, залийте оливковою олією. Збийте до стану крему, перекладіть в миску і поставте в холодильник.
Покладіть масло в тепле місце на 30 хвилин. Роздушіть часник трохи посоліть. Перекладіть м’яке масло в блендер і збийте наполовину.
Додайте петрушку і часник і збийте до однорідної консистенції.
Розкладіть в невеликі маслянки і поставте в холодильник.
Подавайте часникове масло і оливкову пасту охолодженими, з теплими булочками, в якості додаткової закуски до будь-якої страви.