Печена картопля на гарнір до мяса

Печена картопля на гарнір до мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю нарізаємо і обсмажуємо.


Моркву очищаємо і нарізаємо кільцями.

Картоплю чистимо і залишаємо у воді на 10 хвилин.

Нарізаємо картоплю хаотично невеликими шматочками.

В окремій ємності приправляємо овочі спеціями, солимо і перчимо за смаком.




Духовку розігріваємо до 220 градусів, застосовуємо конвекцію. Викладаємо овочі в рукав на деко і випікаємо 40 хвилин.

Відкривати рукав треба обережно, щоб гаряча пара не потрапляв в обличчя. Подавати гарячим з основним блюдом або салатом.