Печена риба у власному соку

Печена риба у власному соку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу очистити від нутрощів, зрізати плавники, тушки вимити, висушити. Порізати на невеликі шматочки.

Скласти рибу у велику миску, додати до неї приправу на свій смак (приправа з сіллю). За бажанням можна додати окремо сіль. Збризнути олією (або на любителя – сік лимона).

Все перемішати і викласти на деко, попередньо поклавши фольгу для запікання.

Цибулини очистити від лушпиння, порізати півкільцями.

Картоплю почистити від шкірки, нарізати тонкими кружечками.

Картоплю викласти на деко рядами, цибуля на рибу.

Зверху все посипати панірувальними сухарями, прикрасити зеленню петрушки. Накрити фольгою і поставити в духовку на 40-45 хвилин. Випікати при 220-240 градусів.