Розрізаємо яблука навпіл, виймаємо серединку, скроплюємо лимонним соком, посипаємо невеликою кількістю цукру, кладемо в серединку трохи кокосового масла. Подрібнюємо горіхи.
Яблуко посипаємо корицею потім викладаємо подрібнений арахіс і волоський горіх, знову посипаємо корицею.
Зверху на горіхи на кожну часточку яблука викладаємо по 1 чайній ложці меду.
У мед кладемо по одній гілочці гвоздики, аромат буде неймовірний.
Форму, в якій будуть запікатися яблука змащуємо невеликою кількістю кокосового масла. Викладаємо яблука, ставимо в попередньо розігріту духовку хвилин на 10-15, поки я блоки не покриються золотою скоринкою і не стануть м’якими.
Важливо: в процесі запікання періодично поливати яблука топленим медом, який буде збиратися на дні форми.
Блюдо готове, приємного апетиту:)