Печені яблука з медом, арахісом і волоським горіхом

Печені яблука з медом, арахісом і волоським горіхом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Розрізаємо яблука навпіл, виймаємо серединку, скроплюємо лимонним соком, посипаємо невеликою кількістю цукру, кладемо в серединку трохи кокосового масла. Подрібнюємо горіхи.

Яблуко посипаємо корицею потім викладаємо подрібнений арахіс і волоський горіх, знову посипаємо корицею.

Зверху на горіхи на кожну часточку яблука викладаємо по 1 чайній ложці меду.

У мед кладемо по одній гілочці гвоздики, аромат буде неймовірний.

Форму, в якій будуть запікатися яблука змащуємо невеликою кількістю кокосового масла. Викладаємо яблука, ставимо в попередньо розігріту духовку хвилин на 10-15, поки я блоки не покриються золотою скоринкою і не стануть м’якими.

Важливо: в процесі запікання періодично поливати яблука топленим медом, який буде збиратися на дні форми.

Блюдо готове, приємного апетиту:)