Печеня зі свинини

Печеня зі свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ретельно миємо картоплю. Найкраще це робити абразивної стороною губки. Далі відварюємо його в мундирі. Після того, як він повністю охолоне, чистимо і ріжемо досить великими шматочками.

Болгарський перець нарізаємо довільними шматочками. (Я використовую заморожений, заготовлений на зиму).

Нарізаємо м’ясо на частини такого ж розміру, як і картоплю. В толстодонной (краще чавунної) посуді на дуже розпеченому маслі обсмажуємо м’ясо, постійно помішуючи, до утворення потрібної скоринки. Солимо і перчимо за смаком.

У обсмажене м’ясо (при необхідності можна додати ще трохи олії) закидаємо часник і болгарський перець. Обсмажуємо на сильному вогні кілька хвилин, виймаємо часник (він віддав свій аромат і більше нам не знадобиться). Потім додаємо нарізану картоплю, ще спецій за смаком. Продовжуємо готувати ще 3-5 хвилин.

Перекладаємо в ємність для запікання, посипаємо орегано, акуратно перемішуємо і відправляємо в добре розігріту духовку на 10-15 хвилин, поки наша страва не підрум’яниться. Прекрасне і ароматне печеня з свинини готово!