Пропоную варіант фаршированих печериць для любителів гострого.

Інгредієнти
| Печериці – 8-10 шт (великих) | |
| Плавлений сирок – 2 шт. (можна зі смаками) | |
| Соус з блакитним сиром – 50 мл | |
| Гострий перець – 5-6 шт. (свіжий або маринований) |
Фаршировані гриби – популярна, смачна і легка в приготуванні закуска. Вона завжди стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Покроковий рецепт


1. Печериці добре промити, обсушити паперовим рушником. Ніжки печериць вирізати з-під капелюшки і дрібно порубати.

2. Обсмажити порубані ніжки на олії. Остудити.

3. Капелюшки печериць поставити в духовку під інфрачервоний гриль при температурі 200 градусів на 15-20 хвилин. Дістати і остудити.

4. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці, додати соус з блакитним сиром (можна замінити майонезом або іншим майонезним соусом, для стежать за фігурою – можна і йогуртом)).


5. Перчики дрібно порубати. Я насіння не викидаю, адже в них зберігатися все гостре, але якщо ви не любите надто гостре, то можете очистити перець від насіння. Додати порубаний перець в сирну масу.



6. Додати смажені ніжки грибів в сирну масу і добре перемішати. Начинити капелюшки грибів сумішшю. При подачі фаршировані печериці можна посипати зеленню.
