Печінка куряча в горіховому соусі

Печінка куряча в горіховому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Горіховий соус доповнює курячу печінку дуже цікавим смаком. Рецепт цієї страви привезений з Індії.

Інгредієнти

Печінка куряча – 500 гр.
Борошно – 3 столові ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 3 столові ложки
Кардамон зелений – 5-7 шт.
Чікен масала або приправа для приготування курки – 1 столова ложка
Каррі – 1 чайна ложка
Часник – 3-4 зубчики
Корінь імбиру – 20-30 гр.
Сметана – 1 стакан
Волоські горіхи (очищені) – 0,5 склянки
Сіль – за смаком

Як приготувати Печінка куряча в горіховому соусі

Страва не дуже складне в приготуванні. Продукти для його приготування доступні практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.



Печінку курячу промити холодною водою, посолити, додати каррі (1/2 частина) і чікен масалу. Перемішати.


Печінка обваляти в 2 столових ложках борошна і обсмажити на рослинному маслі (2 столові ложки) з двох сторін до золотистого кольору.



Імбир натерти на дрібній тертці, до імбиру видавити через землянку часник і перемішати.

Розтопити вершкове масло в 1 столовій ложці рослинного масла і обсмажити насіння гірчиці і кардамон.

Додати часник з імбиром і обсмажити близько хвилини.



Волоські горіхи розчавити ножем і додати в сковороду.




Змішати сметану, борошно, каррі і сіль. Соус додати в сковороду і прокип’ятити близько 3 хвилин, при необхідності додати воду. Додати обсмажену піч в соус і протушкувати близько 10 – 15 хвилин.



Блюдо готове. Подавати можна з рисом або макаронами. Приємного апетиту!