Печінку ріжемо на шматочки, відбиваємо. Додаємо спеції, залишаємо на 20 хвилин. Потім обсмажуємо, додаємо цибулю. Робимо соус – змішати пасту, соєвий соус і мед. Заливаємо печінка соусом і тушкуємо 15 хвилин.

Інгредієнти
| печінка – 1 кг | |
| часник – 4 зубчики. | |
| масло рослинне – 70 гр. | |
| солодкий перець – 1 ст. л. | |
| сіль – за смаком. | |
| мед – 3 ст. л. | |
| соєвий соус – 8 ст. л. | |
| томатна паста – 3 ст. л.. | |
| цибуля – 4 шт. | |
| окріп – 150 мл |
Друга страва повинна бути ситним, смачним і поживним. І печінку як раз буде безпрограшним варіантом. Спробуйте приготувати печінку в медовому соусі, з додаванням соєвого. Приготовлена таким чином печінка набуває кисло-солодкий смак з легкою перчинкою і виходить ніжною і шалено соковитою!
Покроковий рецепт

Помийте і розморозьте печінку.

Крупно поріжте печінку і відбийте.

Розріжте на порційні шматочки.

Перекладіть печінка в миску і додайте часник, солодкий перець, крохмаль, сіль і рослинне масло.

Добре перемішайте і дайте настоятися 20 хвилин.

Потім обсмажте шматочки печінки з усіх сторін на сковороді до появи золотистої скоринки.

Обсмажені шматочки перекладіть в іншу сковороду або сотейник.



Злегка обсмажте цибулю і покладіть його зверху печінки.

Приготуйте соус. Для цього змішайте томатну пасту, мед і соєвий соус.

Отриману суміш залийте окропом, розмішайте.


Отриманий соусом полийте печінку і залиште гаситися на чверть години.


Готову печінку подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
