Салат з печінки, моркви і яєць – смачна і святкова закуска з печінки для повсякденного і урочистій подачі.

Інгредієнти
| Печінка теляча (яловича) – 250 г | |
| Морква – 2 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Майонез – опціонально | |
| Сіль морська – за смаком | |
| Рослинне масло – опціонально | |
| Яйця – 4 шт. | |
| Чорний перець мелений – за смаком |
Печінковий салат з морквою і яйцями – ситне і смачне блюдо на швидку руку з ніжним насиченим смаком. Салат порадує бюджетним набором інгредієнтів і мінімумом процесів приготування!
Покроковий рецепт

Для початку потрібно приготувати інгредієнти для салату. Краще всього це зробити ввечері, а безпосередньо перед подачею – натерти охолоджені компоненти. Таким чином, потрібно відварити яйця круто і відварити до повної м’якості і готовності печінку. Якщо печінка має темне забарвлення, то найкраще її попередньо замочити в молоці на кілька годин для позбавлення від гіркоти.

Подрібнити цибулю на дрібні кубики.

Пасерувати інгредієнт на невеликій кількості рослинного нерафінованої олії.

Натерти моркву і додати до цибулі.

Обсмажити овочі до м’якості, приправити сіллю за смаком і чорним перцем. Дати компонентів охолонути.

Натерти очищені варені яйця.

Натерти печінку відварну, охолоджену.

Змішати всі компоненти салату і заправити майонезом або сметаною за смаком. Дати салату настоятися півгодини, після чого подавати! Приємного апетиту!
