Печінковий салат з овочами і яйцями

Печінковий салат з овочами і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з печінки, моркви і яєць – смачна і святкова закуска з печінки для повсякденного і урочистій подачі.

Інгредієнти

Печінка теляча (яловича) – 250 г
Морква – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Майонез – опціонально
Сіль морська – за смаком
Рослинне масло – опціонально
Яйця – 4 шт.
Чорний перець мелений – за смаком

Як приготувати Печінковий салат з овочами і яйцями

Печінковий салат з морквою і яйцями – ситне і смачне блюдо на швидку руку з ніжним насиченим смаком. Салат порадує бюджетним набором інгредієнтів і мінімумом процесів приготування!

Покроковий рецепт

Для початку потрібно приготувати інгредієнти для салату. Краще всього це зробити ввечері, а безпосередньо перед подачею – натерти охолоджені компоненти. Таким чином, потрібно відварити яйця круто і відварити до повної м’якості і готовності печінку. Якщо печінка має темне забарвлення, то найкраще її попередньо замочити в молоці на кілька годин для позбавлення від гіркоти.

Подрібнити цибулю на дрібні кубики.

Пасерувати інгредієнт на невеликій кількості рослинного нерафінованої олії.

Натерти моркву і додати до цибулі.

Обсмажити овочі до м’якості, приправити сіллю за смаком і чорним перцем. Дати компонентів охолонути.

Натерти очищені варені яйця.

Натерти печінку відварну, охолоджену.

Змішати всі компоненти салату і заправити майонезом або сметаною за смаком. Дати салату настоятися півгодини, після чого подавати! Приємного апетиту!