Гострий, насичений смак печінкового салату особливо сподобається чоловікам
Інгредієнти
Відварена яловича печінка – 430-450 р | |
Цибулина (велика) – 1-2 шт. | |
Яйце (курячого) – 2 шт. | |
Солоні (або мариновані) огірочка – 2-3 шт. | |
Морквина – 150-200 г | |
Майонез – 5 ст. л. | |
Часник – 2-3 зубчики | |
Сіль – 1/2 ч. л. | |
Борошно – 50 г |
Салат з вареної яловичої печінки з солоним огірочком і яєчними млинцями виходить живильним, але при цьому ніжним. Часник надає пікантності, а обсмажені моркву і цибулю підкреслюють печінковий смак, додаючи м’якості. Особливо салат сподобається чоловікам, своїм гоструватим, насиченим смаком.
Покроковий рецепт
1. Підготувати продукти: печінка відварити, овочі почистити.
2. Відварену печінку нарізаємо соломкою, викладаємо в глибоку чашку.
3. Цибулину ріжемо півкільцями, моркву шаткуємо на дуже великій тертці (типу «корейської»). Обсмажуємо окремо на сковороді з мінімальною кількістю масла. Відправляємо до печінці.
4. Змішуємо яйця, борошно і половину майонезу. Випікаємо тонкі млинчики. Повинно вийти 3 шт. Нарізаємо тонкою соломкою, відправляємо в чашку до решти інгредієнтів.
5. Додаємо залишився майонез, пропускаємо зубчики часнику через чеснокодавку, добре перемішуємо. Можна відправити його на 2-3 години в холодильник, щоб настоявся. Якщо печінка була перевареної і жорсткою, за цей час вона розм’якнути.