Гострий, насичений смак печінкового салату особливо сподобається чоловікам

Інгредієнти
| Відварена яловича печінка – 430-450 р | |
| Цибулина (велика) – 1-2 шт. | |
| Яйце (курячого) – 2 шт. | |
| Солоні (або мариновані) огірочка – 2-3 шт. | |
| Морквина – 150-200 г | |
| Майонез – 5 ст. л. | |
| Часник – 2-3 зубчики | |
| Сіль – 1/2 ч. л. | |
| Борошно – 50 г |
Салат з вареної яловичої печінки з солоним огірочком і яєчними млинцями виходить живильним, але при цьому ніжним. Часник надає пікантності, а обсмажені моркву і цибулю підкреслюють печінковий смак, додаючи м’якості. Особливо салат сподобається чоловікам, своїм гоструватим, насиченим смаком.
Покроковий рецепт

1. Підготувати продукти: печінка відварити, овочі почистити.

2. Відварену печінку нарізаємо соломкою, викладаємо в глибоку чашку.


3. Цибулину ріжемо півкільцями, моркву шаткуємо на дуже великій тертці (типу «корейської»). Обсмажуємо окремо на сковороді з мінімальною кількістю масла. Відправляємо до печінці.




4. Змішуємо яйця, борошно і половину майонезу. Випікаємо тонкі млинчики. Повинно вийти 3 шт. Нарізаємо тонкою соломкою, відправляємо в чашку до решти інгредієнтів.

5. Додаємо залишився майонез, пропускаємо зубчики часнику через чеснокодавку, добре перемішуємо. Можна відправити його на 2-3 години в холодильник, щоб настоявся. Якщо печінка була перевареної і жорсткою, за цей час вона розм’якнути.
