1. Підготувати продукти: печінка відварити, овочі почистити.
2. Відварену печінку нарізаємо соломкою, викладаємо в глибоку чашку.
3. Цибулину ріжемо півкільцями, моркву шаткуємо на дуже великій тертці (типу «корейської»). Обсмажуємо окремо на сковороді з мінімальною кількістю масла. Відправляємо до печінці.
4. Змішуємо яйця, борошно і половину майонезу. Випікаємо тонкі млинчики. Повинно вийти 3 шт. Нарізаємо тонкою соломкою, відправляємо в чашку до решти інгредієнтів.
5. Додаємо залишився майонез, пропускаємо зубчики часнику через чеснокодавку, добре перемішуємо. Можна відправити його на 2-3 години в холодильник, щоб настоявся. Якщо печінка була перевареної і жорсткою, за цей час вона розм’якнути.