Печінковий салат з яєчними млинцями

Печінковий салат з яєчними млинцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Підготувати продукти: печінка відварити, овочі почистити.

2. Відварену печінку нарізаємо соломкою, викладаємо в глибоку чашку.


3. Цибулину ріжемо півкільцями, моркву шаткуємо на дуже великій тертці (типу «корейської»). Обсмажуємо окремо на сковороді з мінімальною кількістю масла. Відправляємо до печінці.




4. Змішуємо яйця, борошно і половину майонезу. Випікаємо тонкі млинчики. Повинно вийти 3 шт. Нарізаємо тонкою соломкою, відправляємо в чашку до решти інгредієнтів.

5. Додаємо залишився майонез, пропускаємо зубчики часнику через чеснокодавку, добре перемішуємо. Можна відправити його на 2-3 години в холодильник, щоб настоявся. Якщо печінка була перевареної і жорсткою, за цей час вона розм’якнути.