Таке ситне блюдо стане відмінним варіантом для святкового застілля.

Інгредієнти
| Куряча печінка – 500 г | |
| Часник – 1 головка | |
| Яйця – 3 шт. | |
| Майонез – за смаком | |
| Борошно – 2 ст. л. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Чорний мелений перець – 5 р | |
| Сіль – 1/2 ч. л. |
Печінковий торт з часником – це смачна і ароматна закуска для будь-якого святкового приводу. Торт з печінки дуже ситний,смачний і легкий у приготуванні. Такої страви потрібно обов’язково дати настоятися, щоб печінкові млинці просочилися майонезом і часником. Для більш дієтичного варіанту варто замінити майонез на сметанний часниковий соус. Також, для прошарку страву можна використовувати пасеровані овочі, морквяно-цибулеву засмажку і зелений цибулька. Прикрасити страву за бажанням, можна використовувати зелений лук, улюблену зелень або горіхову крихту.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для печінкового торта. Очистити цибулю і часник від лушпиння. Печінку ретельно промити, очистити від плівок і попередньо замочити в молоці, щоб повністю прибрати гіркоту. Для більш швидкого позбавлення від гірчинки, потрібно просто обдати печінку окропом.

Подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки курячу печінку разом з дрібно нашаткованим цибулею.

Подрібнену печінку вилити в окрему ємність. Додати до печінки яйця.

Також, просіяти в тісто борошно.

Додати чорний мелений перець і сіль.

Обсмажити на рослинному маслі печінкові млинці. Дати охолонути, потім переслоить млинці майонезом, смішним з подрібненим часником.

Дати печінковому торту добре настоятися протягом двох годин. Готовий торт ріжемо і подаємо до столу. Приємного апетиту!
