Печінковий торт з часником

Печінковий торт з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для печінкового торта. Очистити цибулю і часник від лушпиння. Печінку ретельно промити, очистити від плівок і попередньо замочити в молоці, щоб повністю прибрати гіркоту. Для більш швидкого позбавлення від гірчинки, потрібно просто обдати печінку окропом.

Подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки курячу печінку разом з дрібно нашаткованим цибулею.

Подрібнену печінку вилити в окрему ємність. Додати до печінки яйця.

Також, просіяти в тісто борошно.

Додати чорний мелений перець і сіль.

Обсмажити на рослинному маслі печінкові млинці. Дати охолонути, потім переслоить млинці майонезом, смішним з подрібненим часником.

Дати печінковому торту добре настоятися протягом двох годин. Готовий торт ріжемо і подаємо до столу. Приємного апетиту!