Торт можна приготувати не тільки з солодких компонентів, але й із печінки. Виходить дуже смачно! Такий торт підійде в якості закуски на святковий стіл.

Інгредієнти
| Печінка куряча – 700 гр | |
| Яйце – 2 шт. | |
| Борошно – 3-4 ст. ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – за смаком | |
| Молоко – 150 мл | |
| Масло рослинне – 60 мл | |
| Морква – 1-2 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Сир твердий – 60 гр | |
| Цибуля зелена – за смаком |
Для приготування апетитного торта з печінки візьмемо такі інгредієнти: курячу печінку, яйця курячі, борошно, молоко, спеції. З них приготуємо печінкові коржі. Для промазки печених коржів скористаємося морквою, цибулею, майонезом. А подробиці приготування печінкового торта ви дізнаєтеся з рецепту.
Покроковий рецепт

Основа нашого торта – це куряча печінка. Промиваємо її, видаляємо прожилки, прокручуємо через м’ясорубку. Додаємо в отриману масу пару сирих курячих яйця, борошно, спеції (сіль і мелений перчик).

Інгредієнти, що знаходять в мисці, ретельно вимішуємо.

В отриману масу підливаємо трохи молока, ще раз добре перемішуємо інгредієнти до отримання однорідної печінкового тесту для коржів.

У невелику сковорідку вливаємо олію, підігріваємо його. Починаємо піч печінкові коржі. Із запропонованого кількості інгредієнтів виходить 9-10 коржів.

Паралельно з випічкою коржів займемося приготуванням намазки. Морква промиваємо, очищаємо, подрібнюємо на крупній тертці. Цибуля просто рубаємо. Овочеву нарізку викладаємо в рослинне масло, тушкуємо до м’якості, потім охолоджуємо.

Починаємо збирати печінковий торт. Корж змащуємо майонезом, викладаємо пару ложок пасерування з моркви і цибулі, теж розмазуємо по поверхні коржа.

Таким чином формуємо два торта. Верх торта присипаємо натертим сиром, порубаним зеленою цибулькою.

Угощаемся на здоров’я печінковим тортом!
