Печінковий торт з яловичої печінки з овочами

Печінковий торт з яловичої печінки з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печінку промити і звільнити від пленочек.


Шматочки печінки пропустити через м’ясорубку разом з цибулею.


В печінковий тісто вбити яйце і покласти сметану.


Додати молоко, масло, всипати борошно. Посолити і поперчити за смаком. Збити віночком до однорідної рідкої маси.


З печінкового тесту випекти млинці. Сковороду кожен раз потрібно змащувати маслом, щоб млинці не пригоріли і легко переверталися. Приблизний час обсмажування – по 2 хвилини з кожного боку.


Для начинки потрібно підготувати овочі. Морква промити і натерти на крупній тертці. Цибулю почистити і порізати невеликими кубиками. Овочі злегка обсмажити в рослинній олії. Можна трохи посолити.


Щоб приготувати соус, потрібно змішати майонез з пропущеним через чеснокодавку часником і подрібненою зеленню. Збираючи торт, потрібно в першу чергу нанести на блін майонезний соус, потім покласти 2 ст. л. овочевої начинки і розрівняти. Таким чином зібрати всі млинці в торт.


Останній млинець змастити тільки соусом. Дати Торту просочитися протягом декількох хвилин. Закуска підходить для вживання як в теплом, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту.