Пластівці висипати у високу посуд і за допомогою блендера трохи подрібнити.
Всипати цукровий пісок.
Додати просіяне борошно, ванілін і розпушувач.
З половини банана і цілого яблука зробити пюре за допомогою блендера або терки. Фруктове пюре покласти в суміш із сухих продуктів.
Ізюм перебрати і промити. Всипати в миску з іншими продуктами.
Додати масло. Якщо використовується вершкове масло, то його необхідно попередньо розтопити.
Всі інгредієнти ретельно перемішати і залишити тісто на пару хвилин.
Деко застелити пекарської папером, змастити її олією. За допомогою ложки викласти на пергамент печиво бажаного розміру. Поставити в нагріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.
Вийняти золотисте печиво і остудити.
Подати печиво до чаю. Печінка чудово зберігається кілька днів, але частіше з’їдається за один раз.