Печиво на вершках з горіхами і насінням

Печиво на вершках з горіхами і насінням – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печиво з горіхами і насінням, приготоване на вершках – прекрасний варіант випічки на кожен день.

Інгредієнти

яйця – 1 шт.
цукор – 3 ст. л.
вершки 20-33% – 3 ст. л.
фундук очищений – 30 г (близько 20 шт.)
насіння соняшнику – 20 г
борошно – 150 г
розпушувач – 0,5 ч. л.

Як приготувати Печиво на вершках з горіхами і насінням

Рецепт цього печива відрізняється невеликим вмістом жиру і цукру, тому таке печиво підійде тим, хто ретельно стежить за своїм раціоном. Замість масла або маргарину в рецепті використовуються вершки. Цей продукт робить печиво ніжним і надає йому приємний вершковий присмак. Печиво з низьким вмістом жирів найчастіше виходить несмачним. Тому, щоб смак випічки вийшов більш виразним, в печиво додані насіння і горіхи. Завдяки їм печиво набуває злегка пухку структуру і приємний хрускіт.

Покроковий рецепт

Яйця з’єднайте з цукром.

Фундук подрібнюємо.

Додаємо горіхи і насіннячка до яєчно-цукрової суміші.

Вводимо вершки. У мене вершки, зняті з базарного молока, але можна використовувати і магазинні вершки.

Додаємо борошно, змішану з розпушувачем.


Формуємо печива і викладаємо їх на деко.
Випікаємо при температурі 180 градусів – 20-25 хвилин