Змішайте яйце з однією столовою ложкою цукру і дрібкою солі. Додайте 100 мілілітрів оливкової олії, добре перемішайте. Додайте корицю.
Насіння соняшника підсушіть в духовці кілька хвилин і додайте в тісто. Потім додайте насіння льону і натертий мигдаль. Додайте розпушувач і все перемішайте.
Тепер додайте 4 столові ложки з гіркою цільнозерновий борошна і замісіть м’яке тісто. Воно не повинно прилипати до рук.
Розкачайте качалкою тісто і видавіть форми або можна скачати руками кульки і потім прим’яти. Якщо робите руками, змастіть руки оливковою або рослинним маслом. І кожну печеньку занурте в насіння кунжуту. Складайте їх на деко застелений пергаментом.
Випікайте печиво при температурі 160 градусів 20-25 хвилин. За даним рецептом вийде 15-20 печенюшек. Приємного апетиту