Печиво Пальці вовкулака

Печиво Пальці вовкулака – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готувати просто, інгредієнти більш ніж доступні. Печиво розсипчасте і хрустке.

Інгредієнти

Борошно – 350 грамів
Цукор – 150 грамів
Яйце – 1
Ванільний цукор – трошки
Масло – 150 грамів
Сода – 0.5 ч. л. погасити оцтом
Сіль – трішки
Джем – трохи червоного кольору
Насіння гарбуза – 35 штук або мигдаль

Як приготувати Печиво “Пальці вовкулака”

Якщо ви відзначаєте Хелловін, то дане печиво може стати родзинкою вечора. Підійде для тих, що худнуть. Тому що на вигляд печиво викликає легку огиду, але смак дуже порадує. Можна їсти з закритими очима.

Покроковий рецепт

Яйце розмішуєм з цукром, ванільним цукром, сіллю.

Додаємо масло, добре перемішати.

Соду погасимо оцтом (у мене яблучний).

Додаємо до тіста соду і борошно.

Тісто не потрібно місити довго, щоб печива не вийшли занадто жорсткими.

Формуємо пальчики. Тут намагатися не потрібно, в манікюрному салоні. Пальчики не потрібно робити товстими, адже тісто трохи підніметься. Чим кривее, тим краще, зморшки малюємо ножем.

Кінчики пальців мачає в джем і приліплюваний насіння, це будуть нігті. Викладаємо на деко (змащений), ставимо в духовку.

Випікаємо 18 хвилин. Готові печива можна трохи полити джемом.