Печиво Пальці вовкулака

Печиво Пальці вовкулака – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйце розмішуєм з цукром, ванільним цукром, сіллю.

Додаємо масло, добре перемішати.

Соду погасимо оцтом (у мене яблучний).

Додаємо до тіста соду і борошно.

Тісто не потрібно місити довго, щоб печива не вийшли занадто жорсткими.

Формуємо пальчики. Тут намагатися не потрібно, в манікюрному салоні. Пальчики не потрібно робити товстими, адже тісто трохи підніметься. Чим кривее, тим краще, зморшки малюємо ножем.

Кінчики пальців мачає в джем і приліплюваний насіння, це будуть нігті. Викладаємо на деко (змащений), ставимо в духовку.

Випікаємо 18 хвилин. Готові печива можна трохи полити джемом.