Печиво з дитинства персики

Печиво з дитинства персики – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насправді, печиво виглядає шикарно, і, не дивлячись на це, готувати його не так вже і складно, як здається на перший погляд!

Інгредієнти

Для тіста:
курячі яйця – три середніх
цукру – 400 гр
молока – пів склянки
одного лимона – протерта цедра
лікеру Самбука – третину склянки
борошна – близько 700 гр
розпушувач – 1 пакетик
Для начинки:
курячих жовтка – чотири
цукрової пудри – пів склянки
ванільного цукру – один пакетик
борошна – 70 г
молока – пів літра
Лікер Лимончелло – за смаком
будь червоне желе – пачка
жовте желе – пачка

Як приготувати Печиво з дитинства “персики”

Це дивовижне і водночас добре знайоме печиво з дитинства сподобається вашим малюкам так само, як колись подобалося вам самим. Та й готувати його досить нескладно, незважаючи на чудовий результат. Спробувати варто.

Покроковий рецепт

Зробимо тісто для печива. Збиваються з цукром яйця.

Потім поступово вводяться інші складові. Борошно остання. Замішують тісто.

З готового тіста робляться невеликі кульки, злегка приплюснувши і зробивши в центрі поглиблення (повинна вийти форма половинки персика).

Поміщаємо половинки персиків» в розігріту до 200 гр. духовку приблизно хвилин на 10.

Займемося кремом.
Для крему необхідно збити жовтки c цукровою пудрою, після ввести ванільний цукор, молоко і останню муку. Потім до загустіння тримати на дуже слабкому вогні, весь час помішуючи.

Печиво «персики» обережно вмочити в лікер, а потім по черзі в сухе желе для придбання забарвлення, потім у цукор (останнє за бажанням).

Половинки, в місці поглиблення, змастити кремом, з’єднати і прикрасити листочками м’яти. Тепер можна насолоджуватися і попити чайку! Приємного аппеита!