Насправді, печиво виглядає шикарно, і, не дивлячись на це, готувати його не так вже і складно, як здається на перший погляд!
Інгредієнти
Для тіста: | |
курячі яйця – три середніх | |
цукру – 400 гр | |
молока – пів склянки | |
одного лимона – протерта цедра | |
лікеру Самбука – третину склянки | |
борошна – близько 700 гр | |
розпушувач – 1 пакетик | |
Для начинки: | |
курячих жовтка – чотири | |
цукрової пудри – пів склянки | |
ванільного цукру – один пакетик | |
борошна – 70 г | |
молока – пів літра | |
Лікер Лимончелло – за смаком | |
будь червоне желе – пачка | |
жовте желе – пачка |
Це дивовижне і водночас добре знайоме печиво з дитинства сподобається вашим малюкам так само, як колись подобалося вам самим. Та й готувати його досить нескладно, незважаючи на чудовий результат. Спробувати варто.
Покроковий рецепт
Зробимо тісто для печива. Збиваються з цукром яйця.
Потім поступово вводяться інші складові. Борошно остання. Замішують тісто.
З готового тіста робляться невеликі кульки, злегка приплюснувши і зробивши в центрі поглиблення (повинна вийти форма половинки персика).
Поміщаємо половинки персиків» в розігріту до 200 гр. духовку приблизно хвилин на 10.
Займемося кремом.
Для крему необхідно збити жовтки c цукровою пудрою, після ввести ванільний цукор, молоко і останню муку. Потім до загустіння тримати на дуже слабкому вогні, весь час помішуючи.
Печиво «персики» обережно вмочити в лікер, а потім по черзі в сухе желе для придбання забарвлення, потім у цукор (останнє за бажанням).
Половинки, в місці поглиблення, змастити кремом, з’єднати і прикрасити листочками м’яти. Тепер можна насолоджуватися і попити чайку! Приємного аппеита!