Зробимо тісто для печива. Збиваються з цукром яйця.
Потім поступово вводяться інші складові. Борошно остання. Замішують тісто.
З готового тіста робляться невеликі кульки, злегка приплюснувши і зробивши в центрі поглиблення (повинна вийти форма половинки персика).
Поміщаємо половинки персиків» в розігріту до 200 гр. духовку приблизно хвилин на 10.
Займемося кремом.
Для крему необхідно збити жовтки c цукровою пудрою, після ввести ванільний цукор, молоко і останню муку. Потім до загустіння тримати на дуже слабкому вогні, весь час помішуючи.
Печиво «персики» обережно вмочити в лікер, а потім по черзі в сухе желе для придбання забарвлення, потім у цукор (останнє за бажанням).
Половинки, в місці поглиблення, змастити кремом, з’єднати і прикрасити листочками м’яти. Тепер можна насолоджуватися і попити чайку! Приємного аппеита!