Дуже швидкий і простий у приготуванні рецепт. Головне, не забути прибрати тісто на 2 години в холодильник.

Інгредієнти
| борошно – 400 г | |
| масло вершкове – 200 г | |
| цукор – 200г | |
| яйця – 3 шт | |
| сода – 1 ч. л | |
| цукор ванільний – 10г | |
| сіль – 0.5 год .л | |
| білок яєчний – 1 шт для глазурі | |
| пудра цукрова – 150 г для глазурі | |
| сік лимонний – 1.5 ч. л для глазурі |
Новий рік це сімейне свято, домочадців хочеться порадувати чимось смачним. Для цього відмінно підійде смачне і розсипчасте пісочне печиво, про рецепт якого я вам розповім.
Покроковий рецепт

Доводимо масло до кімнатної температури. Збиваємо його в мисці.

Додаємо цукор, збиваємо.

Додаємо яйця.

Потім додаємо муку змішану з сіллю, содою і ваніліном. У нас виходить пісочне тісто. Прибираємо в холодильник на 2 години.

Далі… розкачуємо тісто.

Вирізаємо формочками печиво і викладаємо на деко, застелений пергаментним папером.
Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці протягом 7-10 хвилин. Духовку треба розігріти заздалегідь!

Поки печиво готується, зробимо глазур. Збиваємо білок в піну міксером.

Додаємо сік лимона і цукрову пудру.

Після приготування залишаємо печиво відпочити. Коли печиво охолоне ,викладаємо глазур в кондитерський мішок і прикрашаємо наш смачний десерт.
На цьому все!!! Приємного чаювання!
