Печиво з глазурю

Печиво з глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже швидкий і простий у приготуванні рецепт. Головне, не забути прибрати тісто на 2 години в холодильник.

Інгредієнти

борошно – 400 г
масло вершкове – 200 г
цукор – 200г
яйця – 3 шт
сода – 1 ч. л
цукор ванільний – 10г
сіль – 0.5 год .л
білок яєчний – 1 шт для глазурі
пудра цукрова – 150 г для глазурі
сік лимонний – 1.5 ч. л для глазурі

Як приготувати Печиво з глазур’ю

Новий рік це сімейне свято, домочадців хочеться порадувати чимось смачним. Для цього відмінно підійде смачне і розсипчасте пісочне печиво, про рецепт якого я вам розповім.

Покроковий рецепт

Доводимо масло до кімнатної температури. Збиваємо його в мисці.

Додаємо цукор, збиваємо.

Додаємо яйця.

Потім додаємо муку змішану з сіллю, содою і ваніліном. У нас виходить пісочне тісто. Прибираємо в холодильник на 2 години.

Далі… розкачуємо тісто.

Вирізаємо формочками печиво і викладаємо на деко, застелений пергаментним папером.

Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці протягом 7-10 хвилин. Духовку треба розігріти заздалегідь!

Поки печиво готується, зробимо глазур. Збиваємо білок в піну міксером.

Додаємо сік лимона і цукрову пудру.

Після приготування залишаємо печиво відпочити. Коли печиво охолоне ,викладаємо глазур в кондитерський мішок і прикрашаємо наш смачний десерт.

На цьому все!!! Приємного чаювання!