Печиво з начинкою Подвійна згущене молоко

Печиво з начинкою Подвійна згущене молоко – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі необхідні для замісу тіста продукти.


Розтоплюємо жир до рідкого стану, попередньо нарізів його на шматочки. Розтоплений масляний продукт знімаємо з плити і охолодити.


У велику миску розбиваємо два яйця. Добре збовтуємо яєчну суміш виделкою.


В яєчну масу вливаємо розтоплене і остигле масло. Додаємо згущене молоко і добре перемішуємо складу.


Додаємо соду або розпушувач. Поступово додаємо борошно.


Замішуємо досить густе еластичне тісто. Розминаємо ком на робочій поверхні, закутуємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на кілька хвилин.


З готового тіста починаємо формувати печиво. Поділяємо тісто на кілька маленьких частин. З кожної частини катаємо кулька розміром з тенісний м’яч.


Легким натисканням долонею перетворюємо кульки в коржі. У центр кожної заготовки кладемо начинку – ½ ч. л. варенки.


Акуратно і надійно заліплюємо виріб, щоб начинка не витекла в процесі випікання. Надаємо виробу красиву круглу форму.

Викладаємо заготовки на змащений маслом деко і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин. Встановлюємо температуру на позначку 180 градусів.


Пригощаємо домочадців смачним печивом з начинкою.