Печиво з солоного тіста на ялинку

Печиво з солоного тіста на ялинку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли то ялинку прикрашали не новорічними іграшками, а різними горіхами, загорнутими в різнокольорові фантики, мандаринами, печінками, цукерками. Спробуємо відродити такий стародавній звичай? Приготуємо печиво для прикраси ялинки. Якщо печиво додати імбир, корицю або мускатний горіх, будинок наповниться приємним ароматом! Рецепт мого печива не їстівний, тому тісто можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику кілька днів. А вирізати, піч і прикрашати його вже можна з дітьми! Це дуже весело! Спробуйте і ви приготувати різдвяна прикраса для ялинки.Вихід печива від 30 до 40 малих і середніх розмірів.

Покроковий рецепт