Печиво затяжне

Печиво затяжне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для початку необхідно рідкі інгредієнти з’єднати з цукром, вимішати до однорідної маси. Потім в тісто додати половину необхідної кількості борошна і розпушувачем. Замісити тісто.

Далі перекласти тісто на поверхню, де його буде зручно працювати. Посипати що залишилася борошном і руками замісити м’яке неприлипающее тісто.

При необхідності можна додати більше борошна. Тісто виходить м’яким, з ним зручно і приємно працювати. Ті то розкачати товщиною 2-3 см не більше.



Вирізати печиво будь-якої форми і перекласти їх на деко.

Кожне печиво необхідно проколоти в декількох місцях виделкою. Випікати в розігрітій духовці не більше 10-15 хвилин.

Якщо печиво перетримати в духовці воно вийде занадто жорстким. Готове печиво злегка посипати цукровою пудрою.