Пеленгас, маринований в соєвому маринаді

Пеленгас, маринований в соєвому маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Пеленгас очистити від луски, розрізати по череву і вийняти нутрощі. Добре промити.

2. Змішати воду і соєвий соус. Оскільки соєвий соус сам по собі дуже солений, то додатково маринад не солимо. Додати чорний перець.

Очистити і натерти імбир. Зіру і запашний перець розмолоти в кавомолці. Також все це додати в маринад разом з листочками шавлії. У мене вони сушені, але можна брати свіжі.

3. Покласти пеленгасы в маринад на 1 годину.

4. За цей час пару раз рибу потрібно перевертати і втирати маринад.

5. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин прямо з маринадом.

6. Подаємо до столу.