Пенне з кабачками і помідорами

Пенне з кабачками і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пенне з кабачками і помідорами

Інгредієнти

Пенне (макарони) – 300 гр. підійде будь-яка паста
Кабачок – 1 шт.
Помідори – 4 шт.
Часник – 5-6 зубчиків
Сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Пенне з кабачками і помідорами

Красива назва – пенне. Всім відомо, що це макарони. Вони є відмінним джерелом вуглеводів. Але все-таки таку їжу краще не їсти кожен день, особливо людям, які ведуть неактивний спосіб життя.

Іноді я дозволяю собі з’їсти порцію пасти, але намагаюся додавати до неї овочі. Самих макаронів тоді в порції буде менше і так страва буде менш калорійним і більш корисним. Сьогодні мій варіант – макарони з кабачками і помідорами

Покроковий рецепт

Пенне відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити.

Кабачок помити, нарізати півкільцями.

Обсмажити злегка на рослинній олії.

Помідори помити. Нарізати невеликими шматками.

Додати до кабачка, накрити кришкою і трохи загасити.

Часник очистити.

Додати видавлений через чеснокодавку часник. Можна додати спеції (за бажанням). Ще згасити пару хвилин. Додати готову пасту, посолити і добре перемішати.

Додати пасту і добре перемішати. Відразу ж подавати до столу.