Пенне з кабачками і помідорами
Інгредієнти
Пенне (макарони) – 300 гр. підійде будь-яка паста | |
Кабачок – 1 шт. | |
Помідори – 4 шт. | |
Часник – 5-6 зубчиків | |
Сіль, спеції – за смаком |
Красива назва – пенне. Всім відомо, що це макарони. Вони є відмінним джерелом вуглеводів. Але все-таки таку їжу краще не їсти кожен день, особливо людям, які ведуть неактивний спосіб життя.
Іноді я дозволяю собі з’їсти порцію пасти, але намагаюся додавати до неї овочі. Самих макаронів тоді в порції буде менше і так страва буде менш калорійним і більш корисним. Сьогодні мій варіант – макарони з кабачками і помідорами
Покроковий рецепт
Пенне відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити.
Кабачок помити, нарізати півкільцями.
Обсмажити злегка на рослинній олії.
Помідори помити. Нарізати невеликими шматками.
Додати до кабачка, накрити кришкою і трохи загасити.
Часник очистити.
Додати видавлений через чеснокодавку часник. Можна додати спеції (за бажанням). Ще згасити пару хвилин. Додати готову пасту, посолити і добре перемішати.
Додати пасту і добре перемішати. Відразу ж подавати до столу.