Перепілка в духовці з овочами

Перепілка в духовці з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли гості на порозі, мало часу, а хочеться всіх здивувати – це страва завжди мене виручає. Виглядає святково, яскраво і звичайно ж апетитно.

Покроковий рецепт

Підготуємо перепілку для запікання. Для початку її потрібно промити під холодною водою і обсушити паперовим рушником. Позика розрізати всередині, так щоб вона як би стала плоскою.

Змішати майонез, сіль, перець, приправу каррі і мед. Цим соусом обмазати перепелові.

Картоплю чистимо й нарізаємо кружечками. Змащуємо цим же соусом, що і перепелові.

Укладаємо в скляну форму для запікання картоплю. Форму попередньо змащуємо рослинним маслом. Насправді це може бути і деко, але я віддаю перевагу скляну ємність. Після приготування вона дуже швидко та легко відмивається.
Зверху на картоплю розкладаємо перепелові і додаємо помідори черрі. Можна їх покласти цілком не розрізаючи. Відправляємо нашу страву в духовку і готуємо протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Перепела у вас виходить з апетитною скоринкою. При подачі можна прикрасити зеленню.