Перець, фарширований сир із зеленню підійде для тих, хто дотримується посту

Інгредієнти
| Перець болгарський червоний – 2 шт. | |
| Сир – 500 гр. | |
| Зелень – 1 пучок | |
| Сметана – 3 ст. л. | |
| Перець чилі – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком |
Зараз якраз сезон болгарського перцю. І поки це яскравий смак і дуже корисний овоч продається на кожному розі і коштує дешево потрібно неодмінно приготувати з нього безліч страв холодних і гарячих. Одне з них пропоную сьогодні – пер, фарширований сиром і зеленню з перцем чилі
Покроковий рецепт

1. Перець помити, обсушити. Розрізати навпіл і вирізати серцевину.

2. Зелень (у мене кріп і петрушка) помити, обсушити і дрібно нарізати. Перець чилі помити, нарізати маленьким шматочками. Змішати сир, зелень, чилі і сметану. Посолити.

3. Нафарширувати половинки перцю і запекти в духовці 40 хвилин при 180 градусах.

4. Подаємо до столу. Приємного апетиту!
