Перець, фарширований сир із зеленню підійде для тих, хто дотримується посту
Інгредієнти
Перець болгарський червоний – 2 шт. | |
Сир – 500 гр. | |
Зелень – 1 пучок | |
Сметана – 3 ст. л. | |
Перець чилі – 1 шт. | |
Сіль – за смаком |
Зараз якраз сезон болгарського перцю. І поки це яскравий смак і дуже корисний овоч продається на кожному розі і коштує дешево потрібно неодмінно приготувати з нього безліч страв холодних і гарячих. Одне з них пропоную сьогодні – пер, фарширований сиром і зеленню з перцем чилі
Покроковий рецепт
1. Перець помити, обсушити. Розрізати навпіл і вирізати серцевину.
2. Зелень (у мене кріп і петрушка) помити, обсушити і дрібно нарізати. Перець чилі помити, нарізати маленьким шматочками. Змішати сир, зелень, чилі і сметану. Посолити.
3. Нафарширувати половинки перцю і запекти в духовці 40 хвилин при 180 градусах.
4. Подаємо до столу. Приємного апетиту!